torstai 7. marraskuuta 2019

Uusi alku

Tyttö touhuaa -blogi on viettänyt viimeiset pari vuotta aikamoista hiljaiseloa. Syy tähän on se, että menin viime keväänä naimisiin ja hairahduin hääsuunnittelujen myötä loikkaamaan hääblogimaailman puolelle ja kirjoitin vajaan parin vuoden ajan Tyttö tahtoo nimistä hääblogia. Hääblogin taival on nyt kuitenkin pikkuhiljaa tulossa päätökseensä ja on aika palata muiden touhuilujen pariin.

Pohdiskelin pitkään, mikä olisi oikea tapa jatkaa käsityö-/sisustusbloggausta näin pitkän tauon jälkeen. Mietin sekä uuden blogin perustamista että hääblogin jatkamista enempi lifestyle tyylisenä. Ainoalta oikealta vaihtoehdolta kuitenkin lopulta tuntui palata tämän Tyttö touhuaa -blogin pariin.

Siitä on jo yli 5 vuotta aikaa, kun olen kirjoittanut ensimmäisen postauksen Tyttö touhuaa -blogiin, joten ihan kaikki postaukset eivät enää tuntuneet omilta taikka näyttäneet sellaisilta, miltä haluan tämän blogin jatkossa näyttävän. Olenkin siis tässä viime aikoina aika ronskilla kädellä poistanut vanhoja postauksia, joista en enää syystä tai toisesta pitänyt. Vanhoja postauksia jäi kylläkin jäljelle vielä melkein 70 kpl, joten ihan puhtaalta pöydältä tässä ei lähdetä liikkeelle. Kaikkea en edes halunnut poistaa, sillä tämä blogi on kuitenkin eräänlainen päiväkirja ja vanhojen postausten avulla on kiva palata aiempiin aikaansaannoksiin, hetkiin ja elämäntilanteisiin, joten on kiva säilyttää osa eräänlaisena muistona blogitaipaleestani. 

Ja elämäntilanteesta puheenollen, nythän tilanne on siis se, että me ollaan J:n kanssa juuri ostettu uusi koti! Meidän uusi koti on viimekuun lopussa valmistunut pääkaupunkiseudulla sijaitseva paritaloasunto, johon meidän olisi tarkoitus muuttaa tässä marraskuun aikana. Lähiaikoina luvassa on siis paaaaaljon sisustamista ja uuden kodin laittoa ja tästäpä johtuen blogi kantaakin jatkossa nimeä Tyttö touhuaa - Home edition. Blogin ajatuksena on jatkossa keskittyä käsitöiden, leipomusten ja DIY-projektien lisäksi entistä enemmän sisustamiseen ja meidän uuteen kotiin sekä esitellä meidän elämää ehkä hieman entistä avoimemmin. Saa nähdä miten tämä käytännössä toteutuu, mutta tämän hetkinen suunnitelma on siis kuitenkin tämä. 

Blogi on myös saanut rinnalleen Instagram-tilin @tyttotouhuaa, ja mitä todennäköisemmin bloggaamiseni tuleekin jatkossa painottumaan enempi Instagramin puolelle instablogityylisesti, kun taas tänne blogiin päivityksiä tulee harvakseltaan. Eli, jos olet kiinnostunut seuraamaan touhuilujani enemmän ja myös enempi reaaliajassa, niin kannattaa ottaa tuo @tyttotouhuaa tili seurantaan.


Tervetuloa kaikki vanhat sekä uudet seuraajat mukaan tähän Tyttö touhuaa -blogin uuteen tulemiseen. Toivottavasti onnistutaan inspiroimaan toisiamme jatkossakin uusien ideoiden ja touhujen kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti