torstai 23. marraskuuta 2017

Uusi pöllöpesue

Joulukuu lähestyy hurjaa vauhtia ja sitä myötä myös joulumyyjäiset. Aikomuksenani on mennä tänä vuonna Karhupuiston joulutorille myymään vähän käsitöitä ja viime aikoina työn alla onkin ollut lähinnä vain myyjäisjuttuja. Valmiina on jo aiemmin tekemäni virkatut norsut sekä läjä virkattuja sydämiä. Vihdoin ja viimein sain viimeisteltyä myös uuden pöllöpesueen, jonka tekemisen olen aloittanut jo kevään puolella. Jotenkin kummasti aina viimesilausten tekeminen, kuten palojen yhdistäminen ja pöllöjen täyttö sekä viimeisimpänä lankojen päättely, jäävät aina lojumaan.


Mutta nyt pöllöt ovat kuitenkin valmiina ja pääsevät odottelemaan myyjäispäivää. Minulla on pari vaihtoehtoista päivää milloin pääsisin myymään tekeleitäni, joten toivotaan, että säät suosivat silloin. Olisi hieman kurjaa joutua jättämään myyjäiset väliin huonon sään takia, mutta jos niin kuitenkin käy, ei auta kuin pakata tavarat varastoon odottamaan ensi vuotta. 


Pöllöjen tekemiseen käytin kätköistäni vielä löytynyttä Novitan Ipana lankaa (jota ei valitettavasti enää valmisteta) sekä Pikku Pirta lankaa. Käyttämäni virkkuukoukku oli kokoa 3,5 ja alkuperäinen ohje pöllöihin löytyy Prinsessajuttu-blogista. Olen kuitenkin muokannut ohjetta hieman itselleni mieluisammaksi. Nämä muutokset löytyvät aiemmin kirjoittamastani Pöllösiskokset-postauksesta


Vielä pitäisi väkertää muutamat villasukat sekä askarrella tuotteille jonkinlaiset hinta/tuoteinfolaput. Onneksi tällaisina pimeinä syyspäivinä on kiva aina istahtaa sohvalle vähän neulomaan, joten enköhän vielä ehdi niitä sukkiakin saamaan valmiiksi ihan hyvän kokolajitelman. 

2 kommenttia: