sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Pääsiäistiput puuhelmistä

Askartelusta ei kannata tehdä liian vaikeaa ja miettiä, että tarvitsisi mennä ostamaan aina juuri tietynlaiset tarvikkeet voidakseen askarrella. Välillä on hyvä vain kurkata kaappiin ja ruveta askartelemaan kaapin perukoille kertyneistä tarvikkeista. Näin syntyivät myös nämä puiset pääsiäistipuset, joiden tarvikkeet löytyivät siis kaikki jo ennestään kotoani. Tipuihin tarvitset:

-puuhelmiä (isoja sekä pieniä)
-grillitikkuja/puutikkuja
-liimaa
-keltaista, oranssia ja mustaa väriä (itseltäni löytyi keltainen korostustussi, jota päätin hyödyntää ja nokan ja silmien tekemiseen käytin ihan perus stabiloita)

Väritä/maalaa puuhelmet keltaisiksi ja liimaa ne kiinni puutikkuihin niin, että puutikun terävä kärki jää tipun nokaksi. Väritä nokka oranssiksi ja tee tussilla tipulle silmät. Katkaise tikku sopivasta kohtaa poikki ja valmista tuli. Helppoa ja nopeaa pikkuaskartelua.
Itse en ajatellut panostaa tänä vuonna pääsiäiskoristeluihin rairuohoa enempää, joten nämä tipuset pääsivät rairuohoni koristeeksi. Purkissa odottaa tietysti myös vähän karkkia virpojille, jos sellaisia sattuu tänään oven taakse tupsahtamaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti