torstai 1. syyskuuta 2016

Pieniä löytöjä - pieniä iloja

Olisikohan sitä pikkuhiljaa jo aika palata tämän blogin pariin "pienen" kesätauon jälkeen. Muutto on saatu nyt hoidettua ja tulipa sitä käväistyä pikku reissussakin tuossa viime viikolla. Nyt arki alkaa kuitenkin vähän rauhoittumaan ja palailemaan uomiinsa, joten voisin ruveta käymään läpi kaikkea uutta kivaa, mitä tässä on tullut saatua aikaiseksi / on työn alla. Ennen kuin kuitenkaan päästään käsiksi käsitöihin ajattelin näyttää teille muutaman ihanan, pienen löydön, jonka olen viime aikoina tehnyt. 


Törmäsin nimittäin tällaiseen ihanaan Kapel-merkin korttisettiin, joka minun oli aivan pakko saada itselleni. Setissä on 8 isompaa ja 32 pienempää korttia, joissa on molemmin puolin kivoja kuvia taikka kirjoitustilaa. Kuvassa näkyy osa korteista, joita voi käyttää esim sisustuksessa, askarteluissa tai vaikka antaa ystävälle tai rakkaalle. 


Reissussa (joka suuntautui tällä kertaa Riikaan) ollessani puolestaan pyörähdin paikallisessa kirjakaupassa ja löysin ihanan näköisiä kuulakärkikyniä. Pohdiskelin siinä aikani, että minkä kynistä valitsisin, kun tykkäsin niistä kaikista, kunnes J totesi, että "miks sä et ota vaan niitä kaikkia?" Aivan! Kukkaro ei keventynyt kuin pari euroa näistä kolmesta kynästä, joten en tiedä, miksi ajattelin, että minun olisi pitänyt valita vain yksi. Nytpähän on sitten sellaisia kyniä, jotka voi huoletta unohtaa pöydälle, ihan vaan koristukseksi. 


Käväisin tässä joku päivä myös Isossa Omenassa (Espoossa), jonka laajennusosa avattiin parisen viikkoa sitten ja sinnehän oli tupsahtanut ihania uusia sisustusliikkeitä ja ravintoloita. Granitista mukaani tarttui puinen viivoitin ja toisessa kerroksessa olleesta pop-up-sistustusmyymälästä ostin pienen kellon (joka näkyy ylimmässä kuvassa). 

Vaikka uudessa kämpässäni on pääasiassa samat kalusteet kuin vanhassakin, on kuitenkin kiva hommata myös vähän jotain pieniä uusia sisustusjuttuja. Esimerkiksi noita kortteja olen nyt vähän ripotellut pitkin kämppää sopiviin paikkoihin koristukseksi. Se on jännä miten joku pienikin asia voi välillä ilahduttaa niin kovasti!:) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti