maanantai 23. toukokuuta 2016

Paperitimantteja ja senkkiostoksia

Kotini on kokenut taas viime aikoina pieniä muutoksia. Halusin olohuoneeseen kevään kunniaksi vähän vaaleampia sävyjä ja tämähän hoitui vaihtamalla mustat verhot pois. Laitoin niiden tilalle samanlaisen valkoisen Ikean Vivan-verhon, jonka laitoin viime kerralla verhoja vaihdellessani makuuhuoneeseen. Verho päästää kivasti valoa asuntoon, mutta samalla kuitenkin peittää uteliaiden katseilta. 


Verhot vaihdettuani minusta kuitenkin tuntui, että television taakse jäävä nurkka näytti jotenkin tyhjältä. Kokeilin siihen kaapeistani löytynyttä pallovalosarjaa, mutta sekin näytti yksinään hieman valjulta, joten päätin vähän tuunata sitä. Askartelin erivärisistä papereista origamitimantteja, jotka kiinnitin pallovalosarjaan narunpätkillä. Ohjeen paperitimantteihin nappasin Design and form -sivustolta, josta löytyy selkeät kuvalliset ohjeet timanttien tekemiseen. Tämä oli taas yksi näistä projekteista, joihin ei mennyt käytännössä yhtään rahaa, koska kaikki käyttämäni tarvikkeet löytyivät jo valmiiksi kotontani, mutta lopputulos näyttää uudelta ja piristää olkkarin nurkkaa kivasti. Lokakuisessa sisustuspostauksessa haaveilin myös vaihtavani makuuhuoneessani olleen mustanruskean Expedit-hyllyn valkoiseen Bess-senkkiin. Ei siinä mennyt kuin puoli vuotta, jotta sain tämän senkkisuunnitelmani toteutettua, vaikka makkariin ei lopulta kylläkään päätynyt Bessiä vaan Bergen. Haaveilemani Bess-senkki oli melko tyyris ja myös kooltaan hieman liian iso, joten goolettelin eräänä päivänä vähän muitakin senkkivaihtoehtoja ja Turun kalusteen sivuilla törmäsin tähän Bergen-senkkiin, johon sitten ihastuin ja jonka tilasin kotiini. 

Kuva
Nyt kun senkin hankinta on saatu pois tehtävälistalta, seuraava isompi ostos olisikin sitten uusi tv-taso. Saa nähdä meneekö siinä taas toiset puoli vuotta, ennen kuin saan sen hommattua. Nyt kuitenkin keskityn fiilistelmään uutta Bergeniäni. On niiiiin paljon kivempi mennä iltaisin nukkumaan, kun ei tarvitse enää katsellä sitä iänikuista Expedit-hyllyä:D2 kommenttia: