sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kortteja äitienpäivään

Täällä on vietetty tänään äitienpäivää ensin töiden merkeissä ja sitten rennosti vanhempieni luona oleskellen. Äippä sai tänä vuonna minulta lahjaksi mökkikirjan, johon voi sitten alkaa taltioimaan uuden mökkimme tarinoita. Lahjan lisäksi väsäsin hänelle myös kortin. 


Katselin kyllä aluksi kaupasta valmista korttia, mutta koska silmiini ei heti osunut sopivaa, päätin tehdä kortin itse. Mielestäni askartelun ei aina kuitenkaan tarvitse olla mitenkään monimutkaista, jotta saa hienoa aikaan, joten "askartelin" korttini pääasiassa koneella. Olen tykästynyt tuollaisiin hempeisiin vesivärikukkiin etenkin juuri korteissa, joten googlettelin vähän kyseisiä kuvia ja nappasin sieltä sitten kivoimmat korttiani varten. Sommittelin kuvan keskelle onnittelutekstin kivalla fontilla ja tulostin kuvan paperille. Kortin taustalle tulostin myös toisen kukkaiskuvan sekä netistä löytämäni äitienpäivämietelauseen. Koska suurin osa työstä hoitui koneella, ei varsinaista askartelua ollut siis enempää kuin paperinpalasten reunojen leikkaaminen ja niiden teippaaminen kiinni korttipohjaan. Ihanan helppoa!:)


Tein samanlaiset kortit myös isoäideilleni, mutta käytin niihin hieman eri fonttia. Jotenkin hieman perinteisempi fontti tuntui heille sopivammalta. Mieteleusetekstin muutin myös muotoon Mummit/mummot ovat kuin... Kerkesin laittamaan kyseiset kortit kuitenkin jo postiin ennen kuin tajusin, että niistä olisi voinut ottaa kunnollisia kuvia blogia varten, joten saatte tyytyä nyt tällaiseen epätarkkaan kännykkäräpsäisyyn:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti