sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kaakaotikut ystäville


Täällä on tänään vietetty ystävänpäivää brunssin merkeissä. Brunssiherkkujen lisäksi halusin muistaa ystäviäni myös jonkinlaisilla pikkulahjoilla ja päädyin näpertelemään heille pienet kaakaotikkupussukat. 


Löysin kaupasta tuollaisia valmiita kaakaotikkuja, jotka vaan liuotetaan kuumaan maitoon. En kuitenkaan tykännyt noista kaakaotikkujen omista kääreistä, joten otin ne pois ja tein tikuille itse pussit sellofaanista. Laitoin tikun lisäksi pussukoihin vähän minivaahtiksia kaakaon koristukseksi ja pussukan sulkemiseen käytin tuollaisia mustia puusydämiä.


Koska tikuista puuttui kääreet, ajattelin että niihin olisi hyvä kiinnittää kuitenkin jonkinlainen valmistusohje. Löysin netistä valmiin kuvasarjan, joka vastasi melko hyvin ostamieni tikkujen ohjetta, joten muokkasin vain kuvaa hieman (vastaamaan ohjetta) ja tulostin ohjeet paperille. Lopuksi leikkasin ohjelaput sopiviksi ja kieputin ne tikkuihin. 


Ystäväni vaikuttivat iloisilta näistä pikkulahjoista. Kaakaotikut olisi tietysti voinut valmistaa myös itse, mutta päädyin nyt noihin valmiisiin tikkuihin. Ehkä joku kerta voisi kuitenkin testata, millaisia niistä tulisi itse tehtynä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti