maanantai 25. tammikuuta 2016

Koru puuhelmistä


Minulla on uusi ihastus: puuhelmet! Tai olenhan minä toki aiemminkin tiennyt, että ne ovat kivoja, mutta päädyin tässä joku aika sitten googlettelemaan enemmänkin kaikkia ideoita, mitä niistä voisi tehdä, ja löysin vaikka mitä ihanaa! 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Päätin näin alkuun tehdä ihan vain simppelin kaulakorun, mutta kokeiluun menee varmasti myös muita puuhelmiaskarteluja. Ostin koruani varten kahta eri kokoa olevia puuhelmiä (halkaisijat 2 cm ja 1,5 cm). Halusin säilyttää osan helmistä puunvärisinä ja värjätä osan helmistä, jotta korusta tulisi kiinnostavamman näköinen. Harkitsin alkuun käyttäväni jotain pastelliväriä, mutta totesin lopulta, että mustavalkoinen koru sopisi useamman asun kanssa. En jaksanut ruveta läträilemään minkään maalien kanssa, joten väritin puuhelmeni ihan vain permanenttitusseilla. Helmet ovat kuitenkin sen verran pieniä, että tussailu sujui nopeasti ja ainakin noilla käyttämilläni tusseilla jäljestä tuli tosi tasainen. 


Pujautin helmet tuollaiseen nahkajäljitelmänauhaan, jota kaapistani löytyi jo ennestään. Tein helmien reunoihin pienet solmut, jotta helmet pysyvät paikoillaan ja lopuksi suljin korun ihan vain solmimalla sen. 


Välillä on kyllä kiva tehdä tälläisia pieniä ja nopeasti valmistuvia juttuja, joista saattaa tulla yllättävänkin hienoja. Tai ainakin omasta mielestäni korusta tuli tosi söpö:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti