maanantai 14. joulukuuta 2015

Myyjäiskuulumisia

Voi apua tätä jouluhuisketta! Tuntuu, että on koko ajan vaan töitä tai jotain muuta tekemistä niin enhän minä ole taas viikkoon ehtinyt (tai jaksanut) edes piipahtaa blogissani. Ajattelin tulla nyt kuitenkin kertomaan, että myyjäisistä on selvitty ja ihan hyvällä menestyksellä. Tavaroita meni kiitettävästi kaupaksi ja hyvä mieli jäi, vaikka siellä vähän kylmä olikin seisoskella myymässä. Osallistuin tänä vuonna siis Kalliossa järjestettyyn Karhupuiston joulutoriin. Alkuperäinen suunnitelmani oli mennä myymään tuotteitani itsenäisyyspäivänä, mutta myrskyinen sää pilasi suunnitelmat, joten meninkin vasta viime lauantaina. 
Myynnissä minulla oli aiemmin esittelemäni pöllöt sekä kasa virkattuja sydämiä ja villasukkia. Villasukista en kaikessa hösellyksessä muistanut edes ottaa parempaa kuvaa, mutta olin tässä vuoden aikana siis neulonut useamman parin raidallisia villasukkia, jotka nyt sitten päätyivät myyntiin. 


Käsitöideni lisäksi pöydästämme sai ostaa kaverini leipomia herkullisia kaurakekseja. Ihan
kaikki keksit ei kuitenkaan mennyt kaupaksi, joten sain ottaa vähän herkkuja mukaan kotiinkin. Namnam:)

2 kommenttia:

  1. Noista pikkusydämistä olisi hieno koota kaulakoru! Joka voisi olla aika pähee ihan toppatakinkin päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska idea! Itselläni ei kyllä taida olla tarvetta sellaiselle mutta siitä vaan kokeilemaan! Ohje noihin sydämiin löytyy täältä: http://tyttotouhuaa.blogspot.fi/2014/04/virkattujen-sydanten-ohje.html

      Poista