sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Pientä hienosäätöä eteiseen

Viime aikoina sisustusprojektinani on ollut pieni eteisnurkkani. Nurkan peruselementit koostuvat pienestä pöydästä, jolle on kätevä laskea tavaroita kuten avaimia, lapasia ja muita ovensuulla tarpeellisia juttuja sekä peilistä, josta on kiva tarkistaa minkä näköisenä sitä aina aikookaan lähteä ovesta ulos. Pöydän alla majailee myös koppa tyhjille pulloille, jotta ne ovat kätevästi oven lähettyvillä, jotta ne aina välillä muistaisi jopa ottaa mukaan kauppaan lähtiessä. Aiemmin nurkan sisustuselementteinä toimivat lähinnä kortit, joita olen saanut postcrossingin kautta. Minusta oli kiva laittaa hienoimpia saamiani kortteja esille, mutta koska olen viime aikoina ollut melko laiska postcrossaaja ja samat kortit ovat olleet esillä jo melko kauan, päätin, että korttinäyttely saisi luvan väistyä ja tilalle tulisi jotain raikkaampaa. 


Korttiläjän sijaan sähkökaapin oveen päätyi viimeksi esittelemäni pyykkipoikamagneetit. Niihin on nyt kiva ripustella viikon menot (ja muita nättejä juttuja). Tigerissa käydessäni bongasin pöydälle ihanan muistilapputornin, jossa on erilaisia talon kuvia. Siitä saa nyt kätevästi napsittua lappusia viikkokalenteriin.


Mielestäni nurkkaus näytti tässä kohtaa kuitenkin vielä melko tyhjältä, joten päätin lisätä peilin päälle jonkun tekstin. Päädyin lopulta kuvassa näkyvään tekstiin, jonka askartelin itse liitutaulutarrasta. Tulostin tekstin ensin paperille haluamallani fontilla jonka jälkeen leikkasin paperista sabluunan. Seuraavaksi piirsin kirjaimet sabluunan avulla liitutaulutarralle ja lopuksi leikkasin ne irti ja kiinnitin seinään. Seinätarra vaati siis hieman näpertelyä, mutta sainpahan haluamani tekstin haluamallani fontilla ilman, että tarvitsi ruveta tilailemaan mitään oikeita sisustustarroja.Aloin samalla myös koristella kotia vähän joulua varten, joten ripustin nurkkaan roikkumaan viime vuonna tekemiäni hamahelmihiutaleita ja lisäksi magneettitaululle pääsi pari jouluaiheista korttia. Aivan täysin en siis halunnut korteista luopua, koska ne piristävät kivasti tuota muuten niin valkoista seinää, mutta ajattelin nyt kuitenkin koittaa pitää tuon korttien määrän minimissä ja vaihdella niitä aina sesongin ja mielialan mukaan sen sijaan, että vuoraisin koko sähkokaapin niillä kuten aiemmin:DVaikka tykkään modernista ja yksinkertaisesta sisustuksesta niin en selkeästikään hallitse kovin minimalistista tyyliä. Tuohon eteisnurkkaan kertyi loppujen lopuksi ihmeen paljon rompetta, vaikka alkuperäinen ajatus oli karsia sitä. Mutta jos pää sanoo että ”tuo kohta näyttää vielä tyhjältä” ja ”tuohon tarvii vielä jotakin” niin pakko kai siihen on sitten laittaa:D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti