perjantai 6. marraskuuta 2015

Kirpparikulhoja

Luin tässä joku päivä erään ruotsalaisen lifestylebloggaajan postauksen, jossa pohdittiin sitä, kuinka bloggaajat tuntuvat apinoivan toisiltaan kaiken. Jos asiaa ajattelee tuolta kantilta niin itsehän olen täysi apina. Mielestäni parasta tässä blogielämässä on juuri se, että saa aivan ihania ideoita muilta bloggaajilta, joita voi sitten soveltaa myös omaan käyttöön. Törmäsin vähän aikaa sitten Blogit.fi-sivuston kautta Syvältä.-blogin Sannan postaukseen hänen kirpputoreilta löytämistään lasisista jälkiruokakulhoista. Ihastuin ideaan heti ja koska minulta puuttui vielä kokonaan lasiset kulhot päätin, että jatkossa koitan pitää kulhojen suhteen silmäni auki aina kirppareilla käydessäni. 


Pyörähdin muutama päivä sitten kaverini kanssa Fida lähetystorilla katselemassa kaverilleni parvekekalusteita, mutta loppujen lopuksi se olinkin sitten minä, joka bongasi sieltä itselleen mukaansa nämä hirmuisen söpöt ruskeanharmaat lasiset kulhot. 


Koitin vähän googletella, että mikä sarja on kyseessä ja ymmärtääkseni nämä kulhoni ovat virolaisen Tarbeklaasin tuotantoa 70-80-luvulta. Ne sekoitetaan ilmeisesti kuitenkin usein Riihimäen lasin vuosina 1961-68 tuotannossa olleisiin Helena Tynellin Ruutu-sarjan kulhoihin. 


Mutta designia tai ei, kulhot ovat mielestäni ihanat ja 2,40 euroa neljästä kulhosta ei mielestäni ollut hinta eikä mikään. Saa nähdä, millaisia muita kulhoja kaappiini tässä seuraavien vuosien aikana kertyykään. Nyt kuitenkin pystyn pitämään tarvittaessa jätskikestit neljälle:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti