torstai 17. syyskuuta 2015

Mökkisisustelua ja virkattu viiri

Tosiaan, käväisinhän minä tuossa pari viikkoa sitten siellä vanhempieni uudella mökillä vähän sisustelemassa yhtä huonetta, mutta on nyt jotenkin unohtunut kirjoittaa siitä tänne blogin puolelle. Kyseinen huone on niin sanotusti minun makkarini, mutta tokihan siellä tulee varmasti moni muukin nukkumaan. Sain kuitenkin tehdä siitä itselleni mieluisan ja ylläripylläri nyt sieltä löytyy vähän valkoista, mustaa sekä jotain itse tehtyä. Olen ihastunut ihan hirmuisesti näihin virkattuihin viireihin, mutta jollain tapaa pidän niitä hieman lapsellisina, joten omaan kotiini en niitä halua. Mielestäni mökille ne kuitenkin sopivat ja siksipä näpersin tällaisen minttu-harmaa-valkoisen viirin mökkihuoneeni seinälle. Viiri on tehty samalla Prinsessajuttu-blogista napatulla ohjeella kuin jo aiemminkin tekemäni viiri


Huoneessa oli valmiina vain sänky, joten viirin lisäksi laitoimme sinne myös yöpöydän virkaa toimittavan hyllyn (Ikeasta Ekby Östen hyllylevy sekä Ekby Valter kannattimet), jollainen on tarkoitus laittaa vielä myös toiselle puolelle sänkyä. Lisäksi hyllyn alle tuli säilytyslaatikko (Ikean Kuggis kannellinen laatikko) vaatteita ja muuta roinaa varten ja mökkipöllökin löysi paikkansa hyllyltä. 


Lopuksi laitoin seinälle mökkiaiheisen taulukollaasin, jota voi muokata aina, kun siltä tuntuu. Kehykset kollaasia varten löytyivät Ikeasta ja kirpparilta ja kuvat olen ihan vain tulostanut itse (pienintä postikorttia lukuunottamatta). 


Varsin pienillä muutoksilla huoneesta kyllä sai oman tuntuisen. Nyt vaan sitten pähkäilemään uusia idoita mökin muihinkin huoneisiin:)

2 kommenttia:

  1. Viiri on tosi soma! :) Just sopii hyvin mökille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin minustakin. Mökkisisustelussa on kiva vähän söpistellä:)

      Poista