lauantai 19. syyskuuta 2015

Batman-lasinaluset hamahelmistä


Tiedättekö tunteen: miehet...
Kun miehet kuulevat käsityöharrastuksestani, alkaa sieltä monesti satelemaan jos jonkinmoista ehdotusta siitä, mitä voisin tehdä heille. Tällä kertaa se oli batman. Toive batman-logosta kuului ensimmäisen kerran jo tuossa joku aika sitten, mutta kun kysyin, mitä siitä logosta voisi tehdä/mihin sen voisi laittaa, en oikein saanut kunnollista vastausta. Ehdin tässä siis jo oikeastaan toivomaan, että koko batman asia olisi vaipunut unholaan, mutta eilen sain kuulla kysymyksen "milloin saan mun bätmänin?". Luvattu mikä luvattu, joten tässä niitä batmaneja sitten olisi lasinalusten muodossa:D Päädyin lasinalusiin, koska halusin tehdä jotain käyttökelpoista ja nopeatekoista. Kaivoin siis vain hamahelmipurkkini esille ja aluset syntyivät parissa tunnissa telkkarin katselun ohessa. Kuvion nappasin pinterestistä.
Toivotaan, että nämä nyt sitten kelpaavat. Mutta sanonpa vielä: miehet...:D
4 kommenttia:

 1. Vautsi vau, eipä olis koskaan tullu mieleenkään, että hama-helmet on noin monikäyttöisiä. Luulis noiden alusten kelpaavan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niistähän voi tosiaan tehdä vaikka mitä. Vähän kun googlettelee niin löytyy jos jonkinmoista ideaa. Ja hyvin kelpasivat aluset:)

   Poista
 2. Vautsi, nuo on ihan tosi siistit :) eipä itselle edes tulis mieleen tehdä tuommosia, vaikka joskus muinoin hamahelmillä tekikin juttuja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei jostain syystä ollut lapsena hamahelmiä (tai en ainakaan muista, että olisi ollut), joten pitää nyt sitten ottaa menetetty aika takaisin. Onneksi niistä voi tehdä kaikennäköistä myös vähän aikuisempaan makuun:)

   Poista