lauantai 9. elokuuta 2014

Yksi kerrallaan?

Olen tässä miettinyt, että onko mahdollista tehdä vain yhtä käsityötä kerrallaan. Itselläni kun tuntuu olevan aina melkein kymmenen keskeneräistä työtä. Jotenkin onnistun aina saamaan uusia ideoita, ennen kuin edelliset kerkeävät valmistua ja innostun niistä uusista ideoista niin kovasti, että onhan ne pakko aloittaa heti. Tälläkin hetkellä työn alla on villasukat, tuubihuivi, virkattu sydän ja klipsuista tehtävä ikuisuusprojekti. Ja jonossa puikkojen ja virkkuukoukun vapautumista odottavat jo uudet langat. Miksi oi miksi se on niin vaikeaa tehdä yksi työ kerrallaan loppuun ja vasta sitten aloittaa uusi?:D


Onko teillä muilla samanlaista ongelmaa?

2 kommenttia:

  1. Mulla oli ennen tuo ongelma mutta ei ole enää. Olen nimittäin kantapään kautta oppinut etten aloita uutta ennenkuin vanha on valmis. Mulla kun ne vanhat ei sitten tuppaa ikinä valmistumaan jos jätän kesken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mäkin vielä joskus opin keskittymään yhteen käsityöhön kerrallaan. Tuo on kyllä totta, että joskus ne kesken jääneet ei sitten valmistu ikinä ja päätyvät lopulta purkulistalle.

      Poista