lauantai 14. kesäkuuta 2014

Siksakpussukka

Olen jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla kirjovirkkausta ja nyt sitten päätin ryhtyä tuumasta toimeen. En omista Molla Millsin Virkkuri-kirjaa, mutta halusin valita jonkun samantyylisen yksinkertaisen graafisen kuvion, jota jaksaa katsella pidempäänkin. Googlettelin hieman sanoilla tapestry chrochet ja löysin tämmöisen chevron-kuvion mallin, jota päätin testata:

Kuva
Ajattelin ensin, että virkkaisin itselleni kangaskassin tällä kuviolla, mutta totesin sen olevan aivan liian suuri projekti tämän hetkiseen viitseliäisyyteeni verrattuna, joten päädyin tekemään pienen pussukan. Käytin pussukkaan lankakopastani löytyneitä seiskaveikkalangan jämäkeriä (joku muu lanka sopisi kyllä paremmin). Halusin, että pussukastani tulee oikeasti tukeva eikä vaan sellainen lörppä, joten virkkasin kaksinkertaisella langalla. Kirjovirkkauksen lisäksi pussukan tekemisessä ei ollut mitään erikoista. Virkkasin vain pyöreän putkilon, jonka jälkeen ompelin pohjan umpeen ja lisäsin yläreunaan vetoketjun. Pussukka tulee toimimaan luultavasti meikkipussina. 4 kommenttia:

 1. Ihana blogi, tupsahdin lukijaks!! :-))

  http://silmukoitua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa:D Voi sun blogi nostatti mun matonkudevirkkauskuumetta. Pitäis varmaan joskus testailla sitäkin.

   Poista
 2. Ihana pussukka! :) Itse oon ihan hurahtanut mustavalkoisiin virkkauksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään myös tosi paljon kaikista mustavalkoisista jutuista. Mutta ensi kerralla valitsen kyllä jotain muuta lankaa kun seiskaveikkaa näihin virkkailuihin:D

   Poista