tiistai 24. kesäkuuta 2014

Lasinaluset hamahelmistä

Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. Oli viime viikolla sen verran paljon töitä, ettei jäänyt kauheasti aikaa ja energiaa käsitöille. Muutama juttu tässä on kuitenkin ideatasolla sekä työn alla, joten uusia postauksia on kyllä luvassa, kunhan vain tekeleet valmistuvat. Nyt ajattelin kuitenkin esitellä hamahelmistä tehdyt lasin-/mukinaluset, jotka sain valmiiksi tänään. Aloitin kylläkin tekemään niitä jo viikonloppuna, mutta mustat helmet onnistuivat loppumaan kesken kolmannen alusen kohdalla, joten tämä postaus sai odottaa sitä, että sain ostettua lisää helmiä ja tehtyä aluset loppuun. Ajatus hamahelmistä tehdyistä lasinalusista on kytenyt mielessäni jo pidemmän aikaa ja erään kaakao-cappuccino kupposen ääressä päätin ryhtyä tuumasta toimeen (tämä viimeaikainen sää kun on houkuttanut ennemminkin viltin alle ja lämpimän kupposen seuraan kuin puistoon syömään jäätelöä).


Innostuin nyt tuosta viimekertaisesta chevron/siksak-kuviosta sen verran, että päädyin käyttämään sitä myös näihin lasinalusiin. Vihreä alunen onnistui leviämään silityksessä hieman muotopuoleksi, mutta ei se mielestäni kyllä ihan noin vinkura ole, miltä kuvassa näyttää:D

2 kommenttia:

  1. Vau! Juuri siksakkia kylläkin virkkasin, mutta pitää kokeilla näköjään hamahelmiinkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen:) Vaikka hamahelmet onkin ehkä vähän lastenjuttu, niin mielestäni niistä voi saada aikaan myös varsin tyylikkäitä tekeleitä.

      Poista