torstai 1. toukokuuta 2014

Ikeasta mukaan tarttunutta

Ikeaan on tässä joku aika sitten tullut kesätavarat ja selaillessani niitä Ikean nettisivuilta tykästyin aivan valtavasti uuteen lankkukuvioituun Lisel kankaaseen. Vaikka minulla ei ole vielä selkeää mielikuvaa siitä, mitä aion kankaasta tehdä (ehkä tyynynpäälliset ja kaitaliina?), oli sitä pakko käydä ostamassa pari metriä ennen kuin loppuu!:D

1 | 2 
Ikea-reissulta mukaani tarttui myös iso Socker-ruukku, jota ihailin jo viime kesänä (sekä Skurar aluslautanen). Viime vuonna ruukku jäi kauppaan, koska en keksinyt sille mitään järkevää käyttöä, mutta tänä vuonna tajusin, että ”hei multahan puuttuu kiva lankakoppa” ja kyseinen ruukku on juuri passelin kokoinen kyseiseen virkaan. Kotiin tultuani tuunailin ruukkua hieman leikkaamalla siihen liitutaulutarrasta lankakopalle sopivan tekstin Live Love Knit. Tein tekstitarran tulostamalla tekstin ensin haluamallani fontilla paperille ja leikkaamalla siitä sabluunan tarrapaperia varten. Tarra on siitä kätevä, että sen voi sitten ottaa pois, kun kyllästyy tekstiin taikka keksii ruukulle muuta käyttöä. 
Ja vinkki tuleville morsiammille ja muille juhlia järjestäville: Iso Socker ruukku toimisi hyvin myös ”sinkkisaavina” juhlajuomille! 

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi ! <3
  Sait täältä uuden lukijan :)
  Pakko vielä loppuun mainostaa omaakin blogia ;) http://wild-crafts-anni.blogspot.fi/ (kahden nuoren käsityöblogi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja siis Anni kommentoi ton kommentin :D ( unohtu laittaa äsken ) :)

   Poista
  2. Oi kiitos! Ihanaa jos blogini tuottaa iloa ja ideoita muillekin:) Pitääpä kurkata teidänkin blogiin.

   Poista